Szia Attila,
A szárított virágpor ahogy a tömegéből úgy a beltartalmi értékéből is sokat veszít a szárítás folyamán. A szárított virágpor tárolására is ügyelni kell, mert ha helytelenül van tárolva akkor "megmolyosodhat". Én szárítás és tisztítás után igyekszem mihamarabb megszabadulni tőle. Addig is jól bekötözött nylonzsákban tárolom. Néhány kg-t tartok meg itthoni eladásra ezek 250g- os műanyag "flakonokban" vannak "csavaros" tetővel lezárva. Nem szokott gond lenni velük.
A fagyasztott formában egészen más a helyzet. Nem veszít sem a súlyból sem a beltartalmi értékből a virágpor annyit mint a szárítás során.
Hogy mennyi ideig lehet ebben a formában tárolni azt pontosan nem tudom. Korábban foglalkoztam fagyasztással is, de hetente 2 alkalommal volt szállítás így ezzel nem törődtem.
A facebook-os "méhészklubon" van egy illető aki rendszeresen oszt meg fotókat a virágportermeléséről. Keress rá az oldal keresőjében "virágpor" kulcsszóval és látni fogod az illetőt. Én nem ismerem. Talán érdemes tőle kérdezni, gondolom szívesen válaszol.