Mézek kezelése, krémméz készítés.

  • 68 válasz
  • 26889 megtekintés
*

Nb18

  • *****
  • 706
Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #60 Dátum: 2017. Szeptember 14. 20:32 »
Sziasztok!

Propoliszos méz készítéséhez szeretnék receptet, adagolásához tanácsokat kérni!
Előre is köszönöm a válaszokat!

Nb18

*

crx7

  • *
  • 13
Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #61 Dátum: 2017. Szeptember 15. 00:00 »
Kedves Somogyi Csaba!

Köszönöm a választ!:-)



Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #62 Dátum: 2018. Február 28. 09:34 »
Méhész újság 2001. júliusi számában jelent meg:Krémmézgyártás

*

Bicska

  • ****
  • 342
Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #63 Dátum: 2018. Február 28. 17:51 »
Köszönöm, hogy feltetted! Biztosan sokaknak segítesz vele.
"Black&White Brigade for Change"

Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #64 Dátum: 2018. Február 28. 19:48 »
Mivel a ma éjszakai fagy szerintem végérvényesen beveri a szöget a családjaimnak így rá fogok érni scanelgetni az elmúlt 20 év méhészújságaiból... hátha valaki hasznát veszi.

*

Bicska

  • ****
  • 342
Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #65 Dátum: 2018. Február 28. 19:59 »
Azért ne temesd még őket!
"Black&White Brigade for Change"

*

Attila

  • ***
  • 108
Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #66 Dátum: 2018. Március 23. 12:48 »
Sziasztok!

Savanyított (tejsavas erjesztés, fermentált) virágpor őstermelői értékesítéséhez milyen hatósági laborvizsgálatok kellenek?

Van ebben valakinek tapasztalata? Ki segíthetne ebben?

Köszi a válaszokat!
Attila

*

kiskakas

  • *****
  • 3164
Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #67 Dátum: 2018. Május 01. 22:22 »
QUQURIQ !!!

Aki lépes méz termelésre adja a fejét, csak új keretet használjon, a műlépének! (lépes méz elszíneződés miatt)
Az első akácon kiépíttetni a kereteket, és meghordatni, a fönti akácon fedetni.


kiskakas

Re:Mézek kezelése, krémméz készítés.
« Válasz #68 Dátum: 2018. Május 06. 09:06 »
Szép napot mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy ki mivel szűri a mézet,hogy ne legyenek benne nagyon apró sötét vaszmorzsák sem.