Köszöntő

  • 312 válasz
  • 110947 megtekintés
Re:Köszöntő
« Válasz #300 Dátum: 2017. December 23. 15:53 »
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok.

Molesz

*

Laja

  • **
  • 55
Re:Köszöntő
« Válasz #301 Dátum: 2017. December 23. 19:56 »
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok !!! :D
Laja.

Re:Köszöntő
« Válasz #302 Dátum: 2017. December 24. 13:15 »
Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek!

Üdv. jani bátya

Re:Köszöntő
« Válasz #303 Dátum: 2018. Március 18. 12:33 »
Köszöntünk Sándor, József, Benedek mert meghoztátok a meleget.  :D

Re:Köszöntő
« Válasz #304 Dátum: 2018. Augusztus 25. 16:30 »
Nos, mivel Molesz bejegyzése óta eltelt 5 hónap (meg méh 7 nap), azaz 22 hét, s az eltelt napok száma 160, a fórummotor felajánlotta, hogy ne választ írjak, hanem inkább nyissak új témát.

Egy darabig vacilláltam, hogy mondanivalómat új téma nyitásával tegyem-é kiemeltté (miképp a megkülönböztetett tisztelet folyományaként Lenint egykor nem a köztemetőben, hanem egy freekventált díszsírhelyen, a Lenin Mauzóleumban helyezték bebalzsamozva nyugovóra), e köszöntő mondataimat se egy nemigen látogatott témában adjam-é közre, de aztán beláttam, hogy nem találkozna eme -hangsúlyozom, nem tőlem származó- gondolat az adminisztráció tetszésével, ezért mégiscsak ide írom...

Embörök!

Máma van a mi jó Geddekasunk születésének napja, s ha nem harsannak fel az üdvözlő fanfárok, annak bizonyára jó oka leend. Nem túl népszerű hangszer itt a fanfár, tudják itten, hogy már Jerikó falai is ilyesmi hangszerek felharsanásának hanghullámainak következtében  és a hit ráhatására omlottak le. Az (ön)érdekképviselő egyesületi vezetés elleni tiltakozás fanfárainak hangja egyre magasabb frekvenciával tölti el rettegéssel a sunyi vezetést, a hit is egyre erősebb felháborodást, komorabb és vésztjóslóbb jövőt valószínűsít, ráadásként a falomlasztó fanfárok egyik élvonalbeli megszólaltatója a jó Geddekas, s az Ő hite és konzekvens elszántsága pedig élteti a hitet, ébresztgeti a réményt, hogy ez az (ön)érdekképviseleti vezetés már nem sokáig regnál. Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a jó Geddekas vezényletével rövidesen következik a tetemre hívás, hacsak valamivel megint meg nem eteti Bross. Az utóbbi időben erősen visszafogta a "fanfározást", a harci dobok püfölését, gyanús, hogy netán megint elhúzták a kutatói mézesmadzagot az orra előtt...?

Nos, eme borongós jövőkép helyett inkább generáljunk derűs, szebb jövőt valószínűsítő távlatot, s Csuja szülinapján csujogassunk feszt, ünnepelve e pótolhatatlan csujafegyverünket, e szeretni való csujabogarat, s ne csunja jövőt, hanem csujaszép, csujákban gazdag és szemfényvesztés-mentes holnapot vetítsünk méhésztársaink elé.

Kívánjunk hát sok jót, jó egészséget, csujás unokatermést, Szélmentes politikai időjárást, s azt, hogy Borssos teendői között jusson egy "Ludloff féle szám-Csányi ideje az érdekképviseleti munkára, hiszen hiába áldozott le a neoninikotonoidoknak, felkelőben a szulfiximinek, diamide insecticidek napja, kifogyhatatlan gumicsont-mennyiséget szolgáltatva az elszánt és tökös érdekvédőknek, kutatóknak, s persze további sunnyogásra, titkolózásra, szükséghelyzeti engedélyek kiadására is mód nyílhat...

Óvjuk hát barátunkat, s óvja Isten is őt, hogy küldetését beteljesíthesse:

https://www.youtube.com/watch?v=AprzF5_6hGs

Ennek a himnusznak szinte minden sora azért imádkozik Istenhez, hogy óvja a Királyt, s mivel most olyan trónbitorló ül az OMME trónusán, akitől még Isten se tudta megvédeni ezt a trónratermett csuja okos és csuja elszánt embert és a méhészek társadalmát, tennünk kellene az Ő trónra emelése érdekében. Emeljük hát pajzsra Péter Király helyett Laci Királyt, kérjük Istent, hogy óvja őt Atilla Király ármánykodásától is, és mondjuk hittel és elszántsággal teli szívvel:   "Long live the King!"

Így legyen, s mivel ez a csuja-színes ember egyúttal vérbő hajdú is, szóljon neki egy születésnapi köszöntő a Csík zenekartól. Isten látja lelkemet, nem azért a Csík zenekar interpretációját választottam, mert azt szeretném sugallani, hogy húzza el a csíkot, csupán a homokgrafika adta többlet mián.

Isten éltessen Csujalaci-Geddekas!

https://www.youtube.com/watch?v=BZv3scqH18M

Re:Köszöntő
« Válasz #305 Dátum: 2018. Augusztus 25. 23:17 »
Ez szép volt!

Rögtön ez ugrott be:
https://www.youtube.com/watch?v=po1GUcxSqyo

És persze boldog születésnapot Geddekas!

*

Geddekas

  • *****
  • 5705
Re:Köszöntő
« Válasz #306 Dátum: 2018. Augusztus 26. 21:09 »
Ezen a héten távol voltam, ezért csak ma tudok a gép elé ülni. Nagyon köszönöm a megemlékezést. Egyáltalán nem számítottam rá. Nekem a születésnapról ez jutott eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=7eroRbXX2_Q
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

Re:Köszöntő
« Válasz #307 Dátum: 2018. December 31. 21:23 »
Minden fórumozó méhésztársamnak boldog, eredményes Új Évet kívánok!

Re:Köszöntő
« Válasz #308 Dátum: 2019. Január 01. 09:46 »
Tisztelt Méhésztársak!
Boldog Új Évet Kívánok!
A nehézség essen kaptáraitokba!

Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
KlubvezetőRe:Köszöntő
« Válasz #309 Dátum: 2019. Január 24. 13:40 »
Böjte Csaba ma 60 éves!
Isten éltessen Csaba Testvér!
https://www.teol.hu/eletstilus/kerek-szuletesnapot-unnepel-bojte-csaba-1467850/
Nagyernyei Attila

Re:Köszöntő
« Válasz #310 Dátum: 2019. Március 08. 07:06 »
Köszöntöm a Méhészhölgyeket Nőnap alkalmából.
A méhek között azért ők is vigyázzanak!
Nagyernyei Attila

*

ata67

  • ****
  • 425
Re:Köszöntő
« Válasz #311 Dátum: 2019. Március 08. 07:29 »
Ez kb. 150 szúrás...

Re:Köszöntő
« Válasz #312 Dátum: 2019. Március 08. 11:56 »
Udvozlettel koszontok minden Mehesztarsat a forumon! Egy szep tavaszt es sikeres meheszkedest kivanok !