Méhész etika

  • 107 válasz
  • 46227 megtekintés
Re:Méhész etika
« Válasz #105 Dátum: 2018. Március 30. 08:05 »
Már háromszor elolvastam izso60 írását, de nem tudom mi a baja.
Egyre tudok csak gondolni, a húsvéti locsolkodást is félreértelmezi, és már napokkal előtte a torkán kezdte.
Leírtam a történteket, jegyzetemből idéztem, mi ebben az etikátlan?
Nyugi!
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

  • *****
  • 5705
Re:Méhész etika
« Válasz #106 Dátum: 2018. Március 30. 09:51 »
Idézet
.Az OMME-n belül egy olyan szakmai gárdát kell beindítani, akik elkötelezettek irántunk.
A kétszívűek soha nem állnak ki makulátlanul az érdekeinkért.
Némelyiknek már az is gondot okoz, hogy melyik titulusát írja a neve alá.     
Ez a mondatod biztosan kiverte a biztosítékot. Az OMME 2006 óta rendelkezik tudományos kutatásra fordítható pénzkerettel, de egyetlen fillért nem költött még a neonikotinoidok hatásának kutatására. Amikor Csuja javasolta a neonikotinoid kutatást, akkor a vezérkar vezénylése alapján a küldöttek leszavazták.

Az elkötelezettséget az elnökség csak egyféleképpen képzeli el, a mindenkori miniszter iránt legyen elkötelezett az OMME-ban mindenki, sőt még a választási kampányban is a mindenkori kormány szekerét kell tolni. Márpedig a dolognak fordítottnak kell lennie, a miniszternek kell elkötelezettnek lenni a méhészeti ágazat iránt. Ez most bizonyíthatóan nem így van. A miniszter a növényvédőszer lobbi iránt erősen elkötelezett, annyira, hogy nyilvánvaló jogszabálysértő magatartást helyben hagy, sőt provokál. Erről adott bizonyítékot Jordán úr.

Stratégiai megállapodás? Miről? Arról, hogy vágóhídra hajtja méheinket és mi tűrjük, mert különben nem kap az OMME 1,5 milliárd Ft felett döntési jogot? Egy tál lencséért eladja az OMME vezetése a méhészeti érdekeket? Ilyen ócsók vagyunk? Hát igen. Ilyen palimadarak vagyunk.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

Re:Méhész etika
« Válasz #107 Dátum: 2018. Március 30. 10:05 »
Ilyen palimadarak vagyunk.

Nem jól írtad. Nem palimadarak, PARADIGMADARAK. Apro-pó! Hogy-é váltják ma a Paradigmát, mennyi paraficula darabja? Azért kérdezem Tőled, mert úgy látom Te is váltod a Paradigmát. Nézd csak!


Kiváncsi111111111111111111111111111!

Te aztán komolyan paradigmát váltottál. Nem most, hanem akkor amikor a választási kampány kapcsán megtaláltak téged Mészáros Laci harcostársai.

Régi árfolyam:


... Nemrég tudtam meg, emelkedik a paradigma értéke. Egyre jobban váltják. Eddig egy paradigma 100 paraficulát ért, ma már 111, nekem. Azonban úgy hallottam jobban közelít a 666-hoz.