Kakaskukorékolás

  • 4212 válasz
  • 1694215 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3720 Dátum: 2019. Augusztus 25. 10:28 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Szeptember 03. 11:00 írta deGonosz »

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3721 Dátum: 2019. Augusztus 25. 10:38 »
Tisztelt Klub Vezető Úr !!!

Fehér Viktornak ebben a dologban is igaza volt, ugyanúgy mint mindenbe!!!!

*

oszkár

  • *****
  • 1131
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3722 Dátum: 2019. Augusztus 25. 11:17 »
"A






 
« Utoljára szerkesztve: 2019. Szeptember 23. 21:59 írta oszkár »

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3723 Dátum: 2019. Augusztus 25. 13:11 »
Kedves Oszkár!

Valójában e "lapalapítás/tulajdonlás megrázó, ám tanulságos történetét egyszer már leírtam a jó Geddekasnak, illusztráció gyanánt, a pontos és hiteles illusztrálást bemutatni kívánó egyféle"tanmese-ujjgyakorlatként".

Nem linkelem, hanem egy az egyben beidézem, mert a link fölött hajlamos elsiklani N.A. klubvezető/klubtulajdonos. Így jártam azzal is, hogy rám akarja sütni: "zsigerből utálom a jó Brosst". pedig olyan szelíd érveléssel leírtam már többször is, hogy milyen emóciók mentén viszonyulok a jó -pillanatnyilag még- elnökhöz... No, most inkább foglalkozzunk a "klubtulajdonlással", annak viszonylatában látok információ-hiányokat.

Tehát egyszer volt, hol nem volt, a Bp. Viola u. 50.-en túl és a Kaposvár, Rezeda u. 1.-en innen, volt egyszer egy OMME elnök-Nemzeti Program koordinátor duó, akik trió szerettek volna lenni, s végleg királysággá formálni az egyesületet. E próbálkozásuk igaz, dugába dőlt, s mikor ezt a jó egykori elnök látta, felhúzta a nyúlcipőt, s - mint a külkapcsolatokért felelős alkirály mondta volt a választáskor- "pisis óvodásként" (úgy emlékszem, nem hugyost mondott, ezért ne is próbálja senki a számba adni ezt a jelzős szerkezetet) hóna alá kapta a koordinátort, s egészen odáig futott, míg nem találtak egy megváltóra, ki a hónuk alá nem nyúlt. Nos, ez a mese az, melyet netre vetettem egyszer:

Idézetet írta: főnix

Idézetet írta: Geddekas
Re:Szakma-politika
« Válasz #3567 Dátum: 2018. Január 04. 21:08 »
Idézetet írta: Geddekas - 2018. Január 04.  15:23
Idézetet írta: Nagyernyei Attila
- 2018. Január 02.  20:24
Ezt írja Főnix nagyon helyesen:
Idézet
Rosszul emlékszel te Lackó,  akit  "Lászlóffy tiltott vóna az OMME nevében", az a Gilles Ratia nevű..
Bizony!
Ezt meg Geddekas:
Idézet
Ez volt a csereérték a neonikotinoidokért.
Ezt bizonyítanod sem ártana, mert ez nagyon komoly kijelentés ám. Valószínűnek tartom, hogy elvesztetted az önkontrollod. Nagyon belemelegedtél, és néha "túltolod" a témát. Most is ez van.
Nagyernyei Attila

..............

Hogy mennyire érdekképviseleti probléma a neonikotinoid használat, azt legérhetőbben dr. László Mészáros 2016-os választási bukása bizonyítja. Ugyanis Bross - többek között - arra építette a választási kampányát, hogy őszintén és közérthetően elmondta a méhészeknek az ágazat helyzetét, benne a ma divatos növényvédőszerek használatának következményeit is. Paradigmaváltást ígért.

A méhészek a 2016-os választási kampány során meg voltak győződve arról, hogy Bross a 20 éves elnökségi és közel egy évtizedes elnöki tapasztalata és a kialakult kapcsolati hálója miatt a mézpiaci kérdésekben csodát nem fog művelni, de nagyon reménykedett abban minden rá szavazó méhész, hogy a kóros és káros növényvédőszer használat ellen hatékony és eredményes kampányokat fog felépíteni.
DE!
Bross ezt nem tette meg és látható, hogy nem is akar jelentős erőket megmozgatni sem a mézhamisító sem a növényvédőszeres lobbi ellenében, inkább csak csitítja a méhészeket, továbbá az elnökségen belüli pozíciójának a stabilizálásával foglalatoskodik. Brossnak ez a magatartása olyan súlyos tény, ami nemcsak a méhészeket, hanem az OMME-t is megrendíti.
..............

Nos, érdekes, hogy ha akarsz pontosan emlékezni, akkor tűéles pontossággal vagy képes rá, míg máskor olyan buta pofával tudsz amnéziás lenni, hogy még én is irigyellek e tehetségért.

Ha már ilyen jól megy az emlékezés, megkérnélek, idézettel támaszd alá írásod alább idézett szakaszában Tóth Péter "csitító szavai" hol hangzottak el, s kérném, a dokumentumot (cikk, előadás anyaga, szóbeli közlésnél hangfelvétel, stb.) is osszad már meg velünk, lécci, lécci, léccike...!

A kérdéses részlet:

Idézetet írta: Geddekas
- 2018. Január 04.  15:23

Te is emlékszel arra az időre (nem volt az túl régen, talán 2014 telén történt), amikor az OMME elnökségét még közösen gyúrtuk és józanítottuk, hogy felejtse el Tóth Péter csitító szavait és neonikotinoid ügyben keményen álljon ki a méhészek érdekében a minisztériumi akarattal szemben. Már-már kezdett megváltozni az akkori elnökség véleménye és a Tolnában regionális találkozón ígéretet tettek (dr. Mészáros, Fekete és dr. Cserényi) egyeztető tárgyalásra is.

Gondolom, ha a választási ígéretekre pontosan emlékszel, akkor ez sem okozhat különösebb nehézséget.

Illusztrálom, mire gondolok, mikor azt mondom, ha állítasz valamit, hiteles állítással élj. Az kevés, hogy te úgy emlékszel. Most bizonygatod itt, hogy Bross átverte a választóit, akik részben azért szavaztak rá, mert paradigmaváltást ígért, többek között a növényvédőszerek elleni fellépés terén is.

Hiába lehet igaz ez az állításod, alá is kellene támasztani. Ennek is megvan a lehetősége, kotorászol egy kicsit a tarsolyodban (tudod, amilyen kivancsi111-nek, meg nekem is van). Vagy neked nincs? Akkor kérj kölcsön attól, akinek van, mert hiteles bizonyítékok nélkül csak egy kiskakas  vagy...Vagy inkább Gedde(ka)kas (Ja, itt úgy mondják, szélkakas? Azt hittem ezen klubon ez a három fogalom egymás szinonimái...).

Azt mondtam illusztrálom, nem azt, hogy szójátékot játszom a nickeddel, úgy is eljátszotta azt veled Bross-Nagyernyei, amikor a Geddekass-ból csináltak egy Geddekuss változatot,  támogatandó a demonstrációt a neók ellen... Tudod, Bross olyan szójátékos-fajta, olyan "szeretni való svihák". Ja, kérlek áruld már el -ha tudod-, ezt a kifejezést ki használhatta és kire?

Nos, maradjunk az illusztrálásnál. Te állítasz valamit, én kérek bizonyítékot. Te azt mondod, hogy Bross motivációs levele és önéletrajza fönt van a Klubon is, abban minden para, meg váltás benne van (a -digmára nem emlékszem csak).

Hát persze, hiszen ide föltette azt az Atilla, amikor a KTME cégjelzéses papírján Kristóf Vica elküldte neki a Bross csapat anyagát. Nem lehetett nehéz neki sem feltenni, tán még ma is a Vicus a Klub domain-tulajdonosa...

Azt nem hiszem, hogy a Brossinak lenne valami köze ehhez a honlaphoz, az is lehet, hogy Vicus sétált a karácsonyi vásárban, és keresett valami hasznos ajándékot a régi főnökének. Hát ahogy így sétál, egyszer csak megpillant egy snájdig domaint. Persze megtetszett, meg jól is ment volna a magyar méz arcához, nem is adták nagyon drágán, hát gondolta, megveszem ennek a Petinek, mostanában úgy sincs sok öröme, meg talán nem is telik rá, mióta szabadon úszkál.
- Kérem azt a domaint- szólt Vicus-, csomagolja be kérem!
- Parancsoljon Nagysád, ebbiz ....... ennyi picula lesz...
- Tényleg, lelkem? Osztán Erzsébet utalványra is adja, nincs nálam momentán ennyi picula...
- Ne nehezteljen Nagysád, de mi nem vagyunk a Bözsi-elfogadó helyek között...
- Akkor tegye félre kérem, majd a jövő héten bejövök, hozom a ...... piculát...

Mit tesz Isten, egy jósvádájú úr meghallotta, hogy szegény Vicusnál nincs picula, a domain-piac meg a jövő héten nem lesz nyitva, felajánlotta hát a segítségét:
- Ne ríjon Kisnagysád, van éppen nálam annyi picula, hogy ne kelljen ezt a kis snájdig domaint itthagynia. Parancsoljon...!
- No, de uram! Hogy gondolja, hogy elfogadnám? Szó sem lehet róla, egy úrinő nem fogadhat el egy piculát sem idegen férfiaktól. Mit szólna a volt főnököm, a páromról nem beszélve?
- Csak ez a probléma, hölgyem? Akkor bemutatkoznék, X.Y. lennék, innen Somogyországból...
- Aranyoskám, hogy maga milyen édes! -szólt Vica, aki így akaratlanul is domain-tulajdonos lett, mert az az aranyos jóember átadta a piculákat, aztán eltűnt a somogyi rengetegben, tán soha többé nem is látta a boldog, domain-tulajdonos Vicus, hiszen a domain-árus csak névre adhatta ki a domaint. Vicus meg hazavitte, s mikor megmutatta a domaintalan volt főnökének, meglepődve tapasztalta, hogy annak nem köll. -Most mit csináljak én egy domainnal, amihez egy fekete-fehér hon lap, hon nem lap is tartozik?- kérdezte az egykori főnök.
- Tényleg nem köll? -kérdezte Vicus.
- Púpnak a hátamra? Tudod, hogy nincs időm, kedvem honlapokat olvasgatni, írni meg úgy rühellek, hogy még a kedvenc miniszteremnek se írok levelet... Vidd, ahová akarod, oszt add oda valakinek, akinek köll...

Így is tett Vicuska, kiment az utcára, aztán mikor talált egy olyan embert, akinek tetszett a fekete-fehér, meg köllött is neki valamilyen -állásnak (Nem vagyok biztos benne, de talán azt mondta, hogy az állás az valójában nem is egyszerű állás, hanem valami hosszú-, vagy tán bosszú-? mondta Vica, mikor kérdezték, kinek adta a domaint.
- Nem mondod, odaadtad valami vadidegennek?- kérdezte a Volt.
- A fenét, vadnak ugyan tényleg elég vad volt, a tekintete is meglehetősen dúlt, de nem túrt percenként a hajába, meg motyogott is valami  Noe-ról, vagy talán Neo-ról (nem, biztosan nem E-ON-t meg nem is neont mondott), de mintha ismerős lenne valahonnan a manus, nem túl magas, nagyon-nagyon magas homlokkal, de a legfeltűnőbb az volt rajta, hogy mindkét hóna alatt egy gauchos zsákot vitt és a nyakában chipleolvasót viselt. A kezében nem sarló-kalapács volt, hanem kalapács és szögek. Hogy miért nem kérdeztem meg a nevét? Megkérdeztem, de nem értettem tisztán,  mintha tetőfedőszerűt mondott volna... Vagy ernyőt mondott? Biztos megismerném, ha megint találkoznánk.

Hát így lett domain-tulajdonos a Vicusból, s ha az a Tetői vagy Ernyői nevű domaintalan, de honlapos, hon meg nem lapos fazon előkerült volna, az én mesém is tovább tartott volna...   

Nosza, keressük már meg! Nem a faszit, a Bross motiváltságát, meg rajzát. Igen! Az élet! Élet , élet, be gyöngy élet, ennél szebb sem lehet - rajzát! Nem azt, az nincs aláírva! Azt keressétek, ahol már doktor! Honnan tudom, hogy ledoktorált? Hát onnan, hogy azóta három +++ az aláírása. Dr. ++! Azt keressétek, az az igazi! Azt, hogy Bross, azt akárki is alákanyarítja, de azt, hogy +++, csak ő...


Idézetet írta: Nagyernyei Attila
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #331 Dátum: 2016. Március 01. 09:51 »
Tisztelt Méhészek!
Egyszer már feltettem a jelöltek bemutatásáról szóló linket.
Most itt egyben, a vezető tisztségviselőket láthatjátok.
http://ktme.hu/elnok-jelolt-bross-peter/
http://ktme.hu/altalanos-elnokhelyettes-jelolt-dr-horvath-zsolt/
http://ktme.hu/szakmai-elnokhelyettes-jelolt-dr-hegedus-denes/
http://ktme.hu/nemzetkozi-elnokhelyettes-jelolt-hevesi-mihaly/
Reményeim szerint minden általunk támogatott jelölt bemutatkozását itt olvashatjátok majd.
Az OMME honlapjára is talán felkerülnek.
Nagyernyei Attila

Hinnye, a ponciuspilátusát, ez a Vica meg úgy letakarította az oldalt, mint amikor eljött az OMME-albérletből meg koordinátorságból, bánatában, a Bross előtt-után -tánegyütt(?) (szabadon választható valamelyik változat), aztán mielőtt leadta volna az albérlet/OMME-iroda kulcsait, egy piszkos kézzel tisztára gyalulta a számítógép memóriákat, mint most ennél a KTME lapnál es. Biztos köllöttek a lapok a Füstölő magazinhoz, amit szintúgy a Vicuska szerkesztett. Tényleg, Geddekass, nem tudod, mikor aludt ki a Füstölő?

A rohadt életbe, hát így most hogyan illusztráljak? Ez az Atilla mondott valamit, hogy biztos felrakják ezeket az OMME honlapra is. Ott biztos meglesz... Te Geddekass! Nem tudod hol lehet? Már csak azért kérdezem, mert a jó Bross ugyan megígérte, hogy egyszer lesz egy használható honlapunk is, de sajnos azt elfelejtettük megmondani neki, mire szeretnénk használni. Aki keresni szeretne rajta, az ne fáradjon, mert kereső az nincsen rajta... De te biztos tudod, egy időben úgy jártál ott ki-be, mint azon bizonyos etnikumban a fájás...

No, akkor csak meg kéne keresni valahol, ha már te se mondod meg. Majd a tarsoly... Nem a Tarsoly, az most éppen pihen. Nem fáradt, csak úgy üldögél. Szóval elő a tarsollyal. Néddamár...! 'Iszen itten van valami...!  Nézzük csak:

https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFdzZOcmZVTXlZamRiQXJhaXBxS1NncUYyek80/view?usp=sharing

No, ugyi, millen jó is egy jó tarsoly?!

No, de bibi van az illusztrációban, ebben egyrészt nem mocskolja se Feketét, se Lászlóffyt, se a többieket a választott tisztségviselői helyekre pályázók közül (no, azért kicsinyég fenyegetőzik, ne legyen minden MEGLEPETÉS...!!!),  meg a neokotonikotionidokról sem szól egy vak hangot sem. A rossebbe, kereshetek tovább, kotorászhatok tovább a tarsolyban. Tarsoly, tarsoly, mondd meg nékem, mit mondott a jó Bross, mikor szemközt hazudta és átvágta az egyesületi tagokat, meg a választóit? -ez lenne a varázsige.

És láss csodát! Tudjaaaa...!!! A tarsolykám tudja...!!! A múltkor, mikor még csak ígérgettem, hogy előkotrom én ezeket az illusztrációkat az én kis tarsolykámból, akkor privátban meg telefonon, meg e-mailban, meg mindenhogyan sokan kérték, hogy rakjam már föl azokat a dokumentumokat, amiket nem mindenki mentett el a választások idején. Hát én bizony elmentettem, s azóta is elő-előveszem őket, leporolom, kisimogatom a gyűrött, sárguló lapokat, és mint az öregedő emberek szokták, emlékezem arra a hősi korra, amikor még a jó Jogerős Geddekass sem Geddekuss volt, hanem tóta inaszakadtából a Somogyból, Tolnából, Baranyából, meg a világ minden tájáról összesereglett többi szekértolóval együtt a Brossi szekerét.
(Haggyámmán, nem veszed észre magad? Beszélsz itt összevissza, vedd már fejedbe, hogy szekértolót mondtam, nem széltolót. Hogy voltak ott széltolók is? Ki a fenét érdekel, úgy is csak azt hitték, hogy szekér, amit tolnak. Az együgyűi... Nem látják, hogy hintó? Hogy miért fekete, meg olyan kombi-forma, nagy ablakokkal? Hát hogy beleférjen? Mi? Hogyhogy mi? ...)

Mondjuk akkor értettem, hogy ilyen lelkes és lojális volt az elnökjelölttel szemben a jó Jogerős Geddekass: egy ideig még EB-elnökséggel is kecsegtették, meg azt hitte, hogy majd kutathat kedvire, t'án még azt is beígérte neki régi/új elnök(jelölt), hogy majd egyszer még szeretni is fogja. Persze, hogy ellágyult szegény. Hát persze, hogy nem mentegetett, most meg mentegetőzhet. De hát nem úgy ismerjük mi a jó Jogerőst, mint aki pironkodni szokott bármiért is...

No, akkor nézzük csak... Van itt vagy kilenc oldal, aki nem kíváncsi a tartalmukra, ne legyen kénytelen nézegetni már ezt a sok békétlenséget, gyűlöletet, bosszúvágyat , hazugságot és csúsztatást. Fölteszem én megosztható linkekben az összeset, akit érdekel, megnyitja, a békeharcosoknak, szenteknek és vértanúknak, hipokritáknak és Nobel B(.L.)ékedíjasoknak, a sokat olvasni utálóknak, tarsolytulajdonosoknak valamint Bross-fanoknak és Bross Péternek meg ne legyen már muszáj mindent elolvasni...

No akkor közkívánatra következzék a Változás Csapatának néhány prominense, az önvallomásuk és önfelmutatásuk, persze a terjedelem arányosan elosztva. A teljesség igénye nélkül. Még a Geddekass által oly kedvelt Hevesi Mihály és Körmendy-P. János ars poetica-ja is megtalálható a lapokon...:

https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFekl5QnZJeEU2T0xBMDc4cE40WTZnSnRPcWdV/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFaTBDYkYyZmRuMEhHaUdwOG1YMUdzYkdqN2Z3/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFb2pQV3RIZWI0ZGdkZmRjQWx0UDJjMlI4QzRj/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFYVBOS1hhVXo1dElxNkpQaFZ5NnotUFhRM0hv/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFMmhfOVRUbVNEcldFVV9PZ3hOa0pXWEZFMTFz/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFa18zZlRNQjN4eFBNSk5YOEVtSElvOGFDZllV/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFSW9sQURnRHhrNV9idXIwSks3T3czbzFnM3Zv/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFSkJGR2cyenEtUEhGLVF2dS1BQWpHbDFicHBz/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B3ANieo00QZFM1RpWDNqTUd1VTZXWXVabVFlNDJEU3N1MktB/view?usp=sharing

No, mit mondtam, jó kis tarsoly, mi? Még a neokotononikotionid kereső-kifejezésre is van találata...

Szóval így gondoltam az illusztrálást, s arra gondoltam, hogy a továbbiakban csinálhatnánk  társasjáték formájában is az illusztrálást. Nem üvegpörgetéssel jelölnénk ki a soron következő illusztrátort, hanem sokkal demokratikusabban. Valaki feltesz egy kérdést, aki meg tudja válaszolni, a következő kérdést ő teheti föl. Aki nem képes válaszolni, az nem kérdezhet. Több jó válasz beérkezése esetén sorsolással kell eldönteni a kérdezés jogát.

Ez a hozzászólás nem számíthatna kérdezésnek és válaszadásnak sem, hiszen mindössze illusztráció vóna (Nem, nem a Gábor!) Egyrészt ahhoz, hogy miként gondoltam illusztrálni egy kérdésre adandó adekvát választ. Viszont kénytelen-kelletlen Geddekasson a válaszadási, illusztrálási kötelezettség, egyrészt azért, mert ezt a játékot én találtam ki éppen most, másrészt tényleg kurva kíváncsi lennék, a jó Jogerős tudja-e a választ, képes-e illusztrálni a kérdésemet egy valódi dokumentummal "Tóth Péter csitító szavai" tárgyában. Nem trágyában, tárgyában...! 

Nos, valahogy így mesélték a történetet azok az öreg-öreg tarsolytulajdonosok, akik jobban emlékeztek a történtekre, mint a klub(+)vezető  (figyusz, itt nem a "pozitív" jelzőt kell érteni a körösztöcskén, s valójában jelen esetben nem is egy összeadó műveleti szimbólum, hanem az összeadás műveleti jelét fonetikusan és magyarul ejtve "meg-"ként kiejtve értelmezendő és alkalmazandó).

Ha a jó klubtulajdonos emlékezett volna e mesére, s nem próbált volna megvezetni bennünket a domain-tulajdonlás történetének hamis interpretációjával, akkor az én mesém sem hangzott volna el ismét.

A sok heroikus választási hablatyot, amit a "Jelöltek a Változásért" élcsapata összehordott, azért idéztem, mert a múltkor Bross Urunk szövegének folytatását és a többi "lovag" önfelmutatását is oly sokan kérték, hogy nem hagytam ki a mostani "domainos/laptulajdonlós" idézetből, hanem egy csokrban most átnyújtom az érdeklődő Nagyérdeműnek. Olvassák értően, olvassák az ígéreteket, olvassák a mocskot, amit Bross hány az "ellenségeire".

Gondolom, a linkek segíthetnek a helyes személyi döntés, döntések meghozatalában...

Itt a vége, fuss el véle, jó klubtulajdonosunk!

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3724 Dátum: 2019. Augusztus 25. 20:30 »
Mi a baj fiúk?
Ennyire sok marhaságot már csak közösen tudtok összehozni, egyesével nem megy?
Gond van a memóriámmal, nem tudtam megjegyezni azonnal 12 nevet?
Ma kértem a csoport vezetőjét legyen szíves írja meg a nyugalmazott igazgató pontos nevét, és titulusát.
Degonosz nem túl úriember módján "helyretett", így hát beállt a támadóim sorába.
A másik úriember odaadta a névjegykártyáját, így nem volt nehéz utána néznem.
Szerintem ti mindannyian baromi irigyek vagytok!
No ne búsuljatok inkább irigyeseim legyenek mint sajnálóim.
Tehát a szlovák méhész pontos neve a szlovák vezetőjük nyomán.
Ing.Ján Koperrnicky a Liptovsky Hrádnok Méhészeti Kutatóintézet nyugalmazott igazgatója, amit közel 40 évig irányított.
Ha nem igaz, akkor reklamáljatok Szlovákiában.
A mellettem álló zöld pólós úrról beszéltem.
Még mindig azon rugóztok ki a tulajdonos?
Egyszer már feljelentettek, és ekkor hozzám jött az idézés.
Akkor, hogy is van ez?
Mivel Kristóf Éva volt az OMME Weblap és Fórum megalkotója ezért kértem őt, hogy csináljon nekem is egy méhészeti oldalt, mivel az OMME Fórum megszűnt!
Minden levél hozzá ment, mert nekem semmi tapasztalatom nem volt sem a Weblap üzemeltetés és fizetési módjáról, tehát semmiről.
Önzetlenül bevállalt mindent, de amikor az MVH-ban osztályvezetőnek nevezték ki, én kértem, hogy mindent tegyünk az én nevemre.
Mivel azóta is ő a Webmesterünk írjatok neki privátot, biztosan válaszol.
A barátok olyanok, hogy nem nézik kinek mi a haszna belőle.
Vica ilyen, és rendkívül hálás vagyok azért, hogy ezt megtette helyettem.
Az átutalásaimat bankszámla kitakarásával szívesen felteszem, ha szükségesnek érzitek.
Egyébként ha Tomipapa ennyire jó nyomozó a cégjegyzéket is régen megnézhette volna már, de a vad gyűlölet miatt elméje kissé porosodni látszik.
Annyira szánalmasak lettetek néhányan, hogy sajnállak benneteket.
Annyit elértetek ezzel a gyalázkodó kusza, semmitmondó hablatyolásotokkal, hogy lezüllesztitek a Fekete-Fehér Méhészklubot.
Végre próbáljatok meg valós dolgot írni, bár az igen megterhelő lehet számotokra.
Nagyernyei Attila

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3725 Dátum: 2019. Augusztus 25. 20:53 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 00:44 írta kivancsi111 »

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3726 Dátum: 2019. Augusztus 25. 21:35 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Szeptember 03. 11:01 írta deGonosz »

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3727 Dátum: 2019. Augusztus 26. 07:32 »
Nem tudom kivancsi111 honnan tudtam hogy tegnap megszületett a 2. kis unokám, tehát ettől kezdve új főnököm van.
Azért köszönöm a gratulációt.
deGonosz segítő szándékát nem érzékeltem, de részemről a téma lezárva.
Egyébként örvendek, hogy ekkora "fejek" írogatnak a klubra, hogy 12 szlovák nevet, titulussal együtt azonnal meg tudnak jegyezni.
Nekem ez nem ment, de köszönöm a kiegészítést.
Nagyernyei Attila

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3728 Dátum: 2019. Augusztus 26. 08:46 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 00:44 írta kivancsi111 »

*

ata67

  • *****
  • 521
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3729 Dátum: 2019. Augusztus 26. 14:34 »
Attila!
Gratulálok! Isten éltesse a kis jövevényt!
Ata67

*

Nb18

  • *****
  • 797
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3730 Dátum: 2019. Augusztus 26. 18:35 »
Attila!

Gratulálok a kis picurhoz!
Jó egészséget és sok örömöt kívánok Nektek!

Nb18

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3731 Dátum: 2019. Augusztus 27. 07:17 »
Köszönöm!
Üdv:
Nagyernyei Attila

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3732 Dátum: 2019. Szeptember 01. 07:29 »
Ezt a kutyust én mentettem meg.
Svájcba vitték, Bonyhádról.
Élj boldogan, mert itthon annak a rohadék gazdádnak nem kellettél, kidobott!


Nagyernyei Attila

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3733 Dátum: 2019. Szeptember 02. 09:00 »
Más.
Én ezt nem értem.
 Baldavári nyit egy fórumot és eltűnik. Hol van a híres kontroll csoport, ami Mészáros megbuktatására alapult?
Az egész fórum döglődik, ha nem vagyok itt. Ezt nekem már mondták mások is, hogy ha te nem írsz nincs semmi.
 Ugyan is a fórum, például a facen, úgy működik, hogy naponta minimum 20-30 beírás van. És kitudja hányan olvassák, hiszen 17000 tagja van.
Innen is oda járnak át olvasni. Még "Jani bácsi" is oda jár, ha tudni akar valamit. /Csak tudnám milyen néven fut./
Mi ez az érdektelenség, a hatalmon lévők részéről? Meg van még a kontroll csoport, vagy mi van? Kihalt, mint a dínók?
 Senki nem vitatkozik velem?
 Mi lett veletek elvtársak, le fáradtatok?
 Nem értem, nem értem.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Szeptember 02. 09:06 írta Sagittarius A »

Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3734 Dátum: 2019. Szeptember 02. 20:48 »
Mi lett veled Vivaldi?
Annyira nyugtalannak tűnsz.
Még hogy nélküled nem működik a Fekete-Fehér Méhészklub?
Ennyire nem lehetsz nagyképű breki.
Olvasd el a tagnapi írást amit az Alföldi Mézes Napokról tettem fel.
Azért van a méhészeknek egy jókora józan része is.

Nagyernyei Attila